top of page

MISSIONERO PREPARACI Group

Public·30 members

Mainile Tale Te Pot Vindeca Pdf 11


Mainile Tale Te Pot Vindeca Pdf 11
Mainile Tale Te Pot Vindeca Pdf 11 este un document PDF care conține 1001 de pagini din cartea Mainile Tale Te Pot Vindeca, publicată în anul 2004. Cartea este o introducere în vindecarea pranică, o metodă de vindecare energetică care se bazează pe manipularea pranei sau a forței vitale din corpul uman.
Mainile Tale Te Pot Vindeca Pdf 11


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ft.co%2F1ycnTOkkDW&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3tycsP9sVgk1DD_NhY6HoYVindecarea pranică este o tehnică dezvoltată de Master Choa Kok Sui, un inginer chimist și om de afaceri filipinez, care a studiat diferite sisteme de vindecare tradiționale și moderne, precum acupunctura, yoga, reiki, qi gong și altele. El a sintetizat principiile și practicile acestor sisteme într-o metodă simplă, eficientă și accesibilă oricui, indiferent de religie, rasă sau cultură.


Vindecarea pranică se bazează pe ideea că există un corp energetic subtil care înconjoară și pătrunde corpul fizic, numit aura. Aura este formată din mai multe straturi sau corpuri subtile, care corespund diferitelor aspecte ale ființei umane: fizic, emoțional, mental și spiritual. În aura se află și niște centre energetice principale, numite chakre, care reglează fluxul de prana sau energie vitală în corpul fizic și în cele subtile. Prana este energia universală care susține viața și existența tuturor ființelor și lucrurilor.


Vindecarea pranică presupune curățarea și energizarea aurei și a chakrelor cu ajutorul mâinilor și al respirației. Practicantul de vindecare pranică folosește mâinile ca niște senzori pentru a detecta zonele afectate din aura pacientului și ca niște instrumente pentru a elimina energia murdară sau bolnavă și pentru a introduce energia curată sau sănătoasă. Respirația este folosită pentru a genera mai mult prana în corpul practicantului și pentru a-l direcționa spre zona care are nevoie de vindecare. Vindecarea pranică nu implică atingerea fizică a pacientului, ci se face la o distanță de câțiva centimetri până la câțiva metri.


Vindecarea pranică poate trata o varietate de afecțiuni fizice și psihice, cum ar fi dureri de cap, răceli, febră, arsuri, răni, infecții, alergii, astm, diabet, hipertensiune, ulcer, depresie, anxietate, stres, dependențe și multe altele. De asemenea, vindecarea pranică poate îmbunătăți starea generală de sănătate, vitalitate, imunitate, echilibru emoțional și mental, claritate spirituală și relații interpersonale.


Cartea Mainile Tale Te Pot Vindeca este scrisă de Stephen Co, Eric B. Robins și John Merryman. Stephen Co este un maestru vindecator pranic recunoscut la nivel internațional și un discipol direct al lui Master Choa Kok Sui. El este fondatorul U.S. Pranic Healing Center și co-fondatorul World Pranic Healing Foundation. Eric B. Robins este un medic urolog cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul medical. El este un practicant avansat de vindecare pranică și un susținător al integrării medicinei convenționale cu cea alternativă. John Merryman este un scriitor profesionist care s-a specializat în domeniul sănătății și al dezvoltării personale.


Cartea Mainile Tale Te Pot Vindeca este o sursă valoroasă de informații și instrucțiuni practice pentru oricine dorește să învețe și să aplice vindecarea pranică în viața sa. Cartea cuprinde patru părți principale: Partea I - Corpul, mintea și gata de vindecare; Partea a II-a - Ridică-ți mâinile! Scanarea; Partea a III-a - Cei șase pași spre autovindecare; Partea a IV-a - Un ghid al vindecării pranice. Cartea include și o listă de remedii energetice pentru peste 200 de probleme comune de sănătate, precum și exerciții zilnice pentru menținerea unei sănătăți optime.


Cartea Mainile Tale Te Pot Vindeca este disponibilă în format PDF la adresa [1]. Cartea este în limba română și are 1001 de pagini. Pentru a descărca cartea, trebuie să aveți un cont pe site-ul respectiv și să urmați pașii indicați. Cartea este gratuită și poate fi citită pe orice dispozitiv care suportă formatul PDF.


Sperăm că această carte vă va fi de folos și vă va ajuta să descoperiți puterea vindecătoare a mâinilor voastre. Vă dorim o lectură plăcută și o sănătate de fier!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page