top of page

MISSIONERO PREPARACI Group

Public·31 members

Prikaz Mz 360Prihvaćanjem upotrebe kolačića u svrhu marketinga pristajete na obradu vaših podataka u vezi s upotrebom naše web stranice za Google Ads. Na taj način Google može prikazivati relevantne PhotoRobot oglase tijekom pregledavanja interneta. Možete odabrati isključivanje kolačića u svrhu marketinga u bilo kojem trenutku promjenom postavki kolačića.
prikaz mz 360Robotska ruka V8 najnoviji je PhotoRobot model višerednog robota za fotografiju od 360 objekata. Dodajte treću dimenziju objektima i predstavite ih iz svih kutova u impresivnom sadržaju 3D proizvoda, kako u cjelini tako i kao detaljan prikaz. Robusna konstrukcija, preciznost kretanja i dvije veličine ruku pružaju mogućnost hvatanja objekata svih veličina.


Među mnogim prednostima robotske ruke je njegova sposobnost snimanja savršenih kutova za fotografiju od 360 objekata u svakom fotošopu. Osobito kada koristite Robotic Arm u kombinaciji s kompatibilnom opremom za fotografiranje 3D proizvoda PhotoRobot, kao što je slučaj, na primjer, Ruka je sposobna kretati se u tandemu s rotacijom fotografiranog objekta kako bi stvorila izuzetno realističan 3D prikaz slike.


Izvrsno za internetske trgovine, preciznost Robotske ruke omogućuje standardizaciju u prikazu proizvoda u klasičnim fotografijama, dok PhotoRobot paket softvera za automatizaciju omogućuje operaterima da koriste gotove konfiguracije kako bi lako automatizirali hvatanje iste vrste objekta iznova i iznova. Ove gotove konfiguracije mogu se automatizirati za snimanje fotografija pod kutovima identičnim prethodno fotografiranim objektima, što olakšava stvaranje zbirke sadržaja 3D proizvoda bez disruptivnih razlika ili diskontinuiteta u portfelju. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page