top of page

MISSIONERO PREPARACI Group

Public·29 members

Vindecarea Celor 5 Rani Pdf Download


Vindecarea celor 5 rani pdf download
Vindecarea celor 5 rani este o carte scrisă de Lise Bourbeau, o specialistă în dezvoltare personală și spirituală. Cartea prezintă cinci tipuri de răni emoționale care ne afectează viața și relațiile: respingerea, abandonul, umilința, trădarea și nedreptatea. Fiecare rănire are o mască asociată, care este un mod de a ne proteja de durere, dar care ne împiedică să fim autentici și fericiți. Cartea ne învață cum să identificăm și să vindecăm aceste răni, prin conștientizare, acceptare și iubire de sine.


Dacă vrei să citești această carte, poți să o descarci gratuit în format pdf de pe internet. Există mai multe surse disponibile, dar noi îți recomandăm următoarele:


Download: https://jinyurl.com/2w3g2n  • [Academia.edu]: Aici poți găsi cartea în format pdf, împreună cu alte lucrări academice pe teme similare. Pentru a descărca cartea, trebuie să te înregistrezi pe site cu o adresă de email validă.  • [Internet Archive]: Aici poți găsi cartea în format pdf, dar și în alte formate digitale, cum ar fi epub sau mobi. Poți să descarci cartea fără să te înregistrezi pe site, dar dacă vrei să donezi sau să contribui la proiectul Internet Archive, poți să îți creezi un cont gratuit.  • [Editura Ascendent]: Aici poți găsi cartea în format pdf, dar și informații despre autor și despre alte cărți publicate de aceeași editură. Pentru a descărca cartea, trebuie să completezi un formular cu numele și adresa ta de email.
Sperăm că aceste surse îți vor fi de folos și că vei reuși să citești cartea Vindecarea celor 5 rani. Te invităm să ne spui părerea ta despre carte și despre experiența ta de vindecare.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page